De Praktijk

De afgelopen maanden hebben wij een onderzoek gehouden onder onze patiënten naar de tevredenheid over onze praktijk. Na afloop van een bezoek is aan alle patiënten gevraagd of zij een enquête formulier wilde invullen. We hebben daarop 236 reactie gehad, een aantal waar we erg blij mee zijn.

Gezien het totale patiëntenbestand mogen we hier spreken van een representatieve steekproef.

Het gemiddelde rapport cijfer dat wij kregen is 8.4. Op school noemden ze dat cum laude!

De verschillende reacties waren over het algemeen zeer positief. Alleen onze telefonische bereikbaarheid vroeg om verbetering, zo bleek uit het onderzoek.

Inmiddels hebben we daar aan gewerkt. We zijn nu van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Verder kunt u ons natuurlijk 24 uur per dag bereiken per mail.

Graag delen wij de resultaten van het onderzoek met u. Klik hier om de resultaten te bekijken

Verwijspraktijk voor endodontologie

In onze praktijk werkt ook een erkende endodontoloog, dat is een tandarts met specifieke kennis van, en vaardigheden in de wortelkanaalbehandelingen.

Drs S. Loos is erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE), de American Association of Endodontists (AAE) en de European Society of Endodontology (ESE). Verder is hij aangesloten bij de Internationale Association of Dental Traumatology (IADT).

De wachttijden voor wortelkanaalbehandelingen zijn relatief kort in onze praktijk. Over het algemeen kunt u binnen drie weken terecht voor een eerste afspraak. Aan de hand van dat eerste bezoek wordt een behandelplan opgesteld en eventueel een vervolgafspraak gemaakt. Wel is het noodzakelijk dat u een verwijskaart van uw eigen tandarts heeft.

Verwijzend tandartsen kunnen een STANDAARD VERWIJSBRIEF downloaden.  Patiënten en tandartsen kunnen ook de INFORMATIE FOLDER van onze verwijspraktijk downloaden.

Onze partners

Een van onze belangrijkste partners is het Baarns Tandtechnisch Laboratorium (BTL). De  daar werkzame tandtechnici verzorgen voor ons en voor u het maatwerk wat betreft kronen en bruggen en protheses.

Verder werken wij nauw samen met de kaakchirurgen van het Meander Medisch Centrum en de parodontologen van het Centrum Parodontologie Amersfoort.

Heeft u nog vragen, of misschien wilt u reageren op onze site, stuur dan gerust een e-mail.